Arkiv

3D animering för Enator Multimedia

Vi har skapat en 3D animation för Enator Multimedia tyvärr får vi inte visa upp den här på vår hemsida då den rör ett hemligt utvecklingsprojekt. Det enda vi kan säga är att det handlar om medicinteknik (och att det var ett roligt uppdrag).

Taggar

3D,animering

Dags för en modern hemsida?

Extrude Webbyrå kan hjälpa er hela vägen, från strategi och idé till webbdesign, utveckling, drift och förvaltning av din hemsida. Alla hemsidor som vi levererar är lätta att underhålla och uppdatera för dig som kund och självklart är de även väldesignade och lättnavigerade för besökarna. 

Behöver du mer komplicerade lösningar än en vanlig hemsida, t.ex. ett intranät, en webbshop eller kanske ett skräddarsytt syste för rekrytering, bokningar eller något annat så kan vi lösa även den typen av behov.