Arkiv

Ny design för Furuvikparkens hemsida

Utvecklingen går framåt och Furuviksparken har fått en ny grafisk profil. Det var därför dags att förnya designen på hemsidan.

Dags att se över er hemsida?

Har ni en hemsida som börjar kännas omodern? Eller är ni osäkra på om den fungerar optimalt? Vi kan analysera er hemsida, både när det gäller tekniska aspekter och ur ett användaperspektiv.

En hemsida som inte är optimerad fungerar dåligt på många sätt exempelvis:

  • Risken är stor att den inte ens kommer med i sökresultaten på sökmotorerna. De leder till att hemsidan inte får så många besökare som den skulle kunna ha. En korrekt uppbyggd webbplats där man genomfört sökmotoroptimering ger betydligt bättre positionering på sökmotorerna och kan lätt dubblera antalet besökare.

  • En hemsida som inte är användarvänlig eller optimerad för den (eller de) målgrupper du försöker nå kommer att leda till att besökarna lämnar den innan de tagit någon form av beslut (att köpa en vara eller tjänst, eller att kontakta er för mer information. Även om er hemsida har många besökare måste de även vilja göra affärer med er. Det här gäller förstås inte bara hur användarvänlig hemsidan är. Den måste ha en design som matchar ert budskap och ha ett textinnehåll som är rätt utformat.

  • Driver du en webbshop behöver du arbeta med att optimera den för att maximera konverteringar. I bland kan enkla förändringar leda till stora skillnader i försäljningen men även om det inte ger drastiska skillnader kan det ändå ge mycket. Kan du öka antalet konverteringar med t.ex. 3% kan det göra mycket för förtjänsten.
Det här är bara några exempel på vad det kan ge att analysera er hemsida för att göra den mer effektiv.