Arkiv

Grattis Brynäs IF!

Äntligen har Brynäs IF fått en ny webbplats. Även om WM-data vann anbudet och inte vi, ser vi det som oerhört positivt att de till slut gör en rejäl satsning på webben. Den tidigare webbplatsen var verkligen inte något att hänga i julgranen. En soppa som byggde på gamla och nya lösningar i en salig röra helt enkelt. Och med små möjligheter för Brynäs IF att själva göra ändringar. Vissa delar som vi skapat har trots allt varit bra. Bildbanken och auktionssystemet, byggplåten, webbklubben mm. och en del av det ser ut att få leva kvar. Resten är skräp och det är skönt att det gamla äntligen försvinner och ersätts av en ny fräsch webbplats. Att den bygger på EPiServer gör att Brynäs nu själva kan redigera allt och att de nu har en framtidssäker plattform. Sen att sajten förstås blivit ännu vassare om vi byggt den behöver väl inte nämnas?? Nädå, skämt å sido, WM-data har gjort ett bra arbete. Nu hänger det på Brynäs IF att sköta webbplatsen på bästa sätt.

www.brynas.se

Taggar

Brynäs IF,EPiServer