EPiServerutvecklare

Extrude Interactive behöver EPiServerutvecklare till webbyrån

 Vi söker en erfaren EPiServerutvecklare till vårt kontor i Gävle.

 Bakgrund

Du har ett brinnande intresse för webb och älskar att lära dig nya saker. Du har Minst 4 års erfarenhet av webbutveckling och har byggt ett antal hemsidor med EPiServer.

Hög kompetens inom teknikerna ASP.NET, C#, MVC, MS-SQL, Javascript, HTML 5 och responsiv design är nödvändiga medan andra erfarenheter självklart är meriterande.

För att passa in hos oss på webbyrån ska du ha god förmåga att lösa problem och en professionell inställning där du arbetar engagerat och noggrant vare sig du jobbar självständigt eller i team. Att dela med sig av sina kunskaper och att ta till sig av andras erfarenheter är en självklarhet för att vi tillsammans ska utvecklas.

Är du intresserad av reklam, marknadsföring och kommunikation eller har akademisk utbildning från universitet eller högskola samt erfarenheter från agil utveckling, Scrum etc. är det ett plus.

Du kommer att arbeta nära våra kunder och behöver därför  behärska svenska i både tal och skrift.

Arbetsbeskrivning

Hos oss på Extrude Interactive kommer du som EPiServerutvecklareatt:

  • Bygga och utveckla webbplatser och intranät i EPiServer
  • Arbeta i nära samarbete med AD och grafiska formgivare
  • Delta i möten med kunder där du bidrar med idéer, lösningsförslag och suppoort

Extrude Interactive är en webbyrå med lång erfarenhet av att utveckla webblösningar för företag, kommuner och landsting.

Du ansöker till tjänsten som EPiServerutvecklare genom att maila dina uppgifter gärna tillsammans med exempel på vad du gjort:  info@extrude.se


Säljare av rekryteringstjänster/jobbannonser etc. undanbedes då vi redan bestämt vilka kanaler vi kommer att arbeta med.