Praktikplats på webbyrå

Webbyrån tar gärna emot praktikanter men då vi är ett mindre företag är det svårare för oss att frigöra tid till handledning. Det gör att vi inte har möjlighet att lära upp någon helt från grunden. För att en praktikplats hos oss ska vara värdefull för dig som praktikant krävs det att du har kommit en bit på väg.

Kan du arbeta lite mer självständigt kan vi ge dig intressanta uppgifter och hjälpa dig att utvecklas samtidigt som du får erfarenheter från att arbeta på en webbyrå med blandade typer av uppdrag.

Om du är intresserad av webbutveckling 
Ska du få ut något av din praktik hos oss måste du behärska grunderna inom HTML och CSS. Om du redan har gjort ett par hemsidor och dessutom har känt på att programmera inom någon av de två plattformar som vi arbetar med: Microsofts miljö (C#, ASP.NET, MS-SQL) eller Linux (PHP, MySQL) så är chanserna goda att du kan få en meningsfull praktik här på webbyrån.

Om du är intresserad av webbdesign
Om du inte vill programmera kanske du vill arbeta med design. Då bör du ha designat ett par hemsidor och ha god vana av t.ex Photoshop eller liknande program. Då kan vi ge dig uppgifter där du kan utveckla dig både när det gäller designen och hur du ska skapa fungerande användargränssnitt.

Extrude Webbyrå ligger i Gävle och som praktikan behöver du vara på plats hos oss.