Webbyråns projekt

Här hittar du information om några av alla stora och små projekt som vi på webbyrån genomfört genom åren. Använd vänstermenyn om du är intresserad av att titta på en viss typ av projekt. Du kan göra urval både på typ av uppdrag (hemsidor webbplatser, intranät etc.) och på olika tekniker (Drupal, EPiServer, Wordpress mm.)

Unganhörig - EPiServer

Unganhörig är byggd i EPiServer 7.5. Webbplatsen är byggd med responsiv design och anpassad för olika plattformar såsom surfplattor, mobiler, bärbara och stationära datorer.

BUP - EPiServer

BUP.se är byggd i EPiServer 7. Webbplatsen är byggd med responsiv design och anpassad för olika plattformar såsom surfplattor, mobiler, bärbara och stationära datorer.

Huvudfokuset på bup.se är frågedelen, där barn och ungdomar som mår dåligt anonymt kan ställa frågor och få svar från personal på BUP.

Ny webbplats för Falu Rödfärg

Vi har tagit fram en helt ny webbplats åt Falu Rödfärg. Updraget bestod både av behovsanalys och utveckling samt migrering av befintligt innehåll. 

Webbplatsen är baserad på Wordpress och har även adaptiv  design för att fungera optimalt på alla plattformar.

Huddinge kommun

Huddinge kommuns nya webbplats är baserad på EPiServer och innehåller en hel del nyheter som underlättar för besökarna både när det gäller att ta till sig innehållet och möjligheterna till att vara med och påverka.

Vi flera formulär och webbdialogen (där man kan ställa frågor till politiker) erbjuder man flera vägar till medborgarinflytande.

Webbplatsen har fått ett mer dynamiskt innehåll där besökaren själv till viss del kan välja vilken information som ska vara synlig.

Tillgänglighet är ett område som man fokuserat på, både när det gäller tekniken, att följa standarder och riktlinjer men också genom att lägga till funktioner för språkhantering, teckenspråksfilmer mm. EPiServer har varit en bra grund att utgå från då det har bra förutsättningar för att lyckas.

I Huddinge kommun händer det mycket och för att underlätta för besökarna att hitta rätt bland evenemangen har På gång-avdelningen även försetts med flera möjligheter att göra urval och det går även att spara och bevaka händelser.

Webbplatsen är baserad på EPiServer CMS 6 och för att utöka redaktörernas möjligheter att påverkar hur innehållet presenteras har vi även använt tillägsmodulen Composer.

Wordpress för Johan Skoog arkitektkontors nya webbplats

Vi har designat och utvecklat Johan Skoog arkitektkontors nya webbplats. Den är baserad på Wordpress och har även responsiv (adaptiv) design.

Kund : Root

Wordpress för Gefle Montessori

Gefle Montessori skola har fått en ny webbplats basera på Wordpress. Vårt uppdrag bestod i design och utveckling av webbplatsen.

Drupal för SIA Glass

SIA Glass har tidigare haft ett föråldrat och krångligt CMS där det saknas funktioner och där flera delar på webbplatsen inte kunnat ändras av redaktörerna.

Vi har bytt ut det gamla systemet och numera använder SIA Glass Drupal som plattform. Redaktörerna har numera full kontroll över innehållet och dessutom förenklas framtida vidareutveckling. Webbplatsen är numera också lättare att sökmotoroptimera. 

Kund : SIA Glass

Äldre projekt

20