Webbyråns kunder

Vi är en webbyrå med ett brett kunnande.
Det är våra kunders förtjänst.


Variationen är stor bland våra kunder. Vi har både små och stora uppdragsgivare och vi leverar både små och stora projekt. Ofta tar vi på oss ett komplett uppdrag och levererar hela lösningen men det är lika vanligt att vi bidrar med vissa enskilda delar. Därför har vi också skaffat oss ett brett kunnande genom åren. 
För att vi som webbyrå alltid kunna leverera rätt lösning krävs det att vi kontinuerligt utvecklar oss och det är precis så vi vill ha det. Därför är också alla välkomna att höra av sig till oss.

Våra kunder är allt från mindre och stora företag, stat, kommun, landsting, organisationer och föreningar. Förutom våra egna kunder arbetar vi ofta även som  underleverantörer till t.ex. reklambyråer och andra IT-konsultföretag.

Exempel på kunder:

 • Små och stora företag
  Sandvik är ett exempel på en av våra största (och äldsta) kunder men vi har även levererat lösningar till enmansföretag och allt däremellan.
  För företag levererar vi allt från webbplatser, intranät och kampanjer, till sökmotoroptimering, internetmarknadsföring och skräddarsydda system.
 • Stat, kommuner och landsting
  Vi levererar lösningar åt både stat, kommuner och landsting och i
  den här kategorin tillhör Stockholms läns landsting med sina 44 000 anställda vår största kund. Oftast handlar det om lite större webbplatser och intranät och EPiServer är den dominerande plattformen.
 • Föreningar
  Vi har hjälpt flera föreningar som t.ex. Brynäs IF och SAIK
  med webbutveckling. Det varierar från enklare lösningar och kampanjer till utveckling av hela webbplatser.
 • Reklambyråer och IT-Konsulter
  Många av våra uppdrag har vi genomförts som underkonsulter till bl.a.  reklambyråer och större IT-konsulter. Här kan det handla om allt från utveckling av större kompletta webbplatser i t ex EPiServer, Umbraco  eller Drupal till mindre landningssidor, bannerproduktion, interaktiva presentationer i Flash och på senare tid även enklare webbplatser i Wordpress och Appar för iPhone och Android. Exempel på kunder är t.ex. Lundberg & Co, Heimer & Co, Liljedal Communcation, 
 • Privatpersoner
  Det hör inte till vanligheten men vi har även vid enstaka tillfällen arbetat även mot privatpersoner. Oftast lite mindre webbplatser med t ex bloggmöjligheter men även kompletta lösningar. Nicklas "Bäckis" Bäckström är det senaste exemplet.

Om du är nyfiken på att veta mer om våra kunder finns fler exempel här: Våra kunder »

Våra kunder

Besök vårt kundarkiv om du vill veta mer om vilka kunder vi arbetat med.