Drupalutvecklare

Extrude Interactive söker Drupalutvecklare till webbyrån

 Vi söker en erfaren Drupalutvecklare till vårt kontor i Gävle.

 Bakgrund

 Du bör ha ett brinnande intresse för webb och att lära dig nya tekniker och metoder. Minst 3 års erfarenhet av webbutveckling och ha byggt minst lika många webbplatser baserade på Drupal 7 är ett krav.
God vana av tekniker som PHP, MySQL, Javascript, HTML 5, responsiv design och Linux är nödvändiga medan andra erfarenheter självklart är meriterande.
För att passa in hos oss på webbyrån ska du ha kunna lösa komplexa problem och en professionell inställning. Engagemang och noggranhet krävs vare sig du samarbetar med andra eller jobbar självständigt. 
Du ska både kunna suga i dig av andras kunskaper och erfarenheter och dela med dig av det du kan. Tillsammans utvecklas vi. 

Är du intresserad av reklam, marknadsföring och kommunikation eller har akademisk utbildning från universitet eller högskola samt erfarenheter från agil utveckling, Scrum etc. är det ett plus.

Du behöver behärska svenska och engelska. 

Arbetsbeskrivning

Hos oss på webbyrån kommer du som Drupalutvecklare att:

 

  • Bygga och utveckla externa webbplatser och kampanjsajter i Drupal
  • Arbeta i nära samarbete med AD och grafiska formgivare
  • Delta i möten med kunder där du bidrar med idéer och lösningsförslag

 Extrude Interactive är en webbyrå med många års erfarenhet av att utveckla hemsidor och andra webbaserade lösningar för företag, kommuner och landsting.

Du ansöker till tjänsten som Drupalutvecklare genom att maila personligt brev, CV samt ev. länkar till de webbplatser du varit med att utveckla till [email protected]


Säljare av rekryteringstjänster/jobbannonser etc. undanbedes då vi redan bestämt vilka kanaler vi kommer att arbeta med.