EPiServer för kommuner

Dags för en ny webbplats för kommunen eller behöver den ni redan ha ses över? Vi har mångårig vana av EPiServer och har hjälpt många kommuner med nyutveckling och förvlatning.

EPiServer är idag Sveriges ledande plattform för att publicera information på webben och på intranät. Det är ett stabilt och smidigt system som är skalbart för att kunna anpassas för olika behov.

EPiServer är enkelt att jobba i för webbredaktörer där de kan lägga in information utan att behöva tänka på designen. EPiServer kan enkelt vidareutvecklas för organisationer med komplexa behov och fungerar bra även i lösningar där det är många redaktörer som arbetar.

Vi har mångårig erfarenhet av att utveckla både webbplatser och intranät i EPiServer och vi har hjälpt flertalet kommuner sedan vi startade att erbjuda EPiServerbaserade lösningar. Vi har därför god insyn i de krav och behov som finns hos kommuner inte minst när det gäller tillgänglighet.

Huddinge kommun är ett exempel på en kund som vi hjälpt under många år. Sveriges kommuner och landsting genomför årligen tester där de utser "Bästa kommunwebben" när det gäller just tillgänglighet. Huddinge har under de år vi arbetat med dem kommit bland topp 3 varje år (ett år hamnade de på delad första plats).

Här är några xempel på de senaste projekten inom EPiServer:

Barn och UngdomsPsykatrin, Stockholms Läns Landsting
www.bup.se

Folktandvården Gävleborg
www.ftvgavleborg.se

Huddinge Kommun
www.huddinge.se

Vi på webbyrån bistår med hela processen, allt från förstudie, analys och kravstudie, till design, utveckling och lansering. Efter leveranser bistår vi gärna också fortsättningsvis med support och vidareutveckling och kan hjälpa till med redaktionellt innehåll om så behövs. 

Det många kunder uppskattar hos oss på Extrude Interactive är att vi är en mindre webbyrå som det är lätt att få kontakt med. Hos oss kan ni om ni vill direkt diskutera med den utvecklare som är ansvarig för er webbplats och snabbt få hjälp med ändringar och support.

Vill du veta mer om EPiServer och vad vi kan erbjuda er?

Ring oss på 026-64 42 90 eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

Namn
E-post
Telefon
 

Om EPiServer

EPiServer är ett svenskt system för webbpublicering och i dag har runt 50% av Sveriges kommuner valt EPiServer för deras webbplatser och intranät.
Det är ett av de mest stabilaste och lättanvända systemen på marknaden.

Läs mer om EPiServer CMS »

Fler exempel på kunder

Här är fler kommuner som vi hjälpt under åren med deras EPiServerbaserade lösningar.

  • Huddinge kommun
  • Leksands kommun
  • Salems Kommun
  • Älvdalens kommun
  • Gävle kommun