EPiServer för landsting

Tankar på en ny webbplats för landstinget? Eller är det dags att ser över en befintlig lösning?  Vi har mångårig vana av EPiServer för landsting, både när det gäller nyutveckling och förvaltning. 

EPiServer är idag en ledande plattform i Sverge för webbplatser med stora mängder information och där det är många redaktörer som aarbetar med innehållet.
EPiServer är ett snabbt och krafftullt CMS, skalbart och flexibelt för kunder med olika behov.

Vi på webbyrån har arbetat sedan 2006 med webbplatser och intranät baserade på EPiServer och en av våra största kunder är Stockholms Läns landsting.
För dem har vi både producerat helt nya webbplatser baserade på EPiServer och skött förvaltning och support. Förutom att vidareutveckla de lösningar vi själva har byggt har vi också tagit över ansvaret för många webbplatser som andra utvecklat tidigare.

Vi har under åren skaffat oss en god insyn över de krav som ställs på EPiServerlösningar inom Landsting. Tillgänglighet är ett exempel som vi arbetar mycket med. 

De senaste EPiServerbaserade projekten:

Barn och UngdomsPsykatrin, Stockholms Läns Landsting
www.bup.se

Folktandvården Gävleborg
www.ftvgavleborg.se

Huddinge Kommun
www.huddinge.se

Vi kan hjälpa till med alla steg från förstudie, analys och krav till design, utveckling och förvaltning men tyngdpunkten när det gäller Landstingswebbplatser är utveckling och förvaltning. Där kan vi erbjuda kostnadseffektiva och beprövade lösningar inom EPiServer.

Något som bl.a. Stockholms Läns Landsting uppskattar hos oss som leverantör är att vi är lätt att ha och göra med, snabba och flexibla. Hos oss är utvecklarna delaktiga hela vägen och du som kund kan ha kontakt direkt med den som ansvarar för er webplats eller ert intranät. 


Kontakta oss för mer information om EPiServer
Ring oss på 026-64 42 90 eller fyll i din information så återkommer vi till dig.

Namn
E-post
Telefon
 

Om EPiServer

EPiServer är en stabil plattform som används av många landsting, kommuner och större företag. EPiServer största styrkor är att det är enkelt att använda och lätt att anpassa till olika behov oach krav. 

Läs mer om EPiServer CMS »

Kundexempel, landsting

Här är några av de webbplatser/intranät som vi byggt och / eller förvaltar åt Stockholms Läns Landsting (några har hunnit avvecklats under åren som gått)