EPiServerutveckling

Behov av en lätthanterlig och stabil webbplats? Eller kanske ett intranät? Då rekommenderar vi EPiServer, lätt att använda, flexibelt, funktionellt och driftsäkert och framförallt lätt att vidareutveckla när behov uppstår.

EPiServer är idag Sveriges ledande plattform för digital marknadsföring och e-handel. EPiServer är ett robust och snabbt CMS, flexibelt och skalbart för de med olika behov.

Det är enkelt att jobba med EPiServer, fyll på med information utan att behöva fundera på designen, jobba från olika plattformar, dra och släpp innehållsblock. EPiServer kan också byggas ut för organisationer med komplexa behov, t.ex. intranät med många avdelningar och där det krävs kopplingar till andra system.

Vi på webbyrån har arbetat med EPiServer sedan 2005 och har genom åren hjälpt flera kunder med deras webbplatser och intranät. Kunderna varierar från företag och föreninger, kommuner och landsting.

Vid nyproduktion bistår vi med hela processen med från förstudie, analys och kravstudie, design och utveckling samt installation. När projektet är avslutat kan vi sedan fortsätta att assistera er med redaktionell hjälp, support och vidareutveckling.

Våra senaste projekt inom EPiServer:

Barn och UngdomsPsykatrin, Stockholms Läns Landsting
www.bup.se

Folktandvården Gävleborg
www.ftvgavleborg.se

Huddinge Kommun
www.huddinge.se


Då vi är en mindre webbyrå i motsats till de stora IT-konsulterna som också levererar EPiServer är vi mycket enklare att ha kontakt med. Vi kan också vara mycket mer kostnadseffektiva då vi inte dras med en komplex organisation där det krävs flera mellanhänder. Hos oss kan ni t.ex. om ni vill ha direktkontakt med utvecklarna för att genomföra mindre ändringar och justeringar.


Kontakta oss för mer information om EPiServer.

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss så snabbt som möjligt eller ring oss direkt på tel: 026-64 42 90.

Namn
E-post
Telefon
 

Om EPiServer

EPiServer är ett svenskt publiceringssystem (CMS) som är baserat på Microsofts ramverk .NET. Det är ett av de mest välbeprövade systemen för att hantera webbplatser och intranät i Sverige. Nästan hälften av alla kommuner använder t.ex. EPiServer.
Läs mer om EPiServer CMS »

Fler exempel på kunder

Ytterligare exempel på kunder som vi hjälp med deras EPiServerwebbplatser.

  • Stockholms Läns Landsting
  • Bruks
  • Mekanotjänst
  • Södertrörns Brandförsvarsförbund
  • Bilmetro
  • BankId
  • Salems kommun