Vidareutveckling och förvaltning av EPiServerlösningar

Behöver ni hjälp med vidareutveckling eller anpassning av er EPiServerlösning? I vårt team finns duktiga utvecklare som gärna sätter tänderna i nya EPiServerprojekt. 

Vi har arbetat i många år med utveckling av lösningar baserade på EPiServer och till skillnad mot för många IT-konsulter lämnar vi er inte i sticket efter leveransen.
Vi hjälper gärna till att utveckla vidare lösningar, både sådana som vi själva har byggt och sådana som andra skapat. Flera av våra kunduppdrag har handlat om att ta över befintliga webbplatser och intranät för att vidareutveckla och förbättra dom.

Vi hanterar gärna både support, applikationsförvaltning och vidareutveckling för våra kunder och vi kan även hjälpa till att ta över driften för att uppnå en bra totalkostnad för er som kund.

En annan skillnad med oss jämfört med de stora IT bolagen som också arbetar med EPiServer är just att vi inte är så stora. Det gör att vi är enkla att ha att göra med, du som kund kan ha direkt kontakt med den EPiServerutvecklare som ansvarar för din webbplats och du slipper långa ledtider och onödiga kostnader.

Vi hjälper inte heller enbart till med utveckling, vi kan även sköta det redaktionella arbetet och genom "vår" reklambyrå kan vi också producera allt material som behövs. 

Våra senaste projekt som vi genomfört inom EPiServer:

Barn och UngdomsPsykatrin, Stockholms Läns Landsting
www.bup.se

Folktandvården Gävleborg
www.ftvgavleborg.se

Huddinge Kommun
www.huddinge.se

 

Kontakta oss för mer information 

Vill du veta mer om vad vi kan göra för att förädla din EPiServerwebbplats, ring oss på 026-64 42 90 eller använd formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

Namn
E-post
Telefon
 

Kort om EPiServer

Då ni förmodligen redan använder EPiServer känner ni nog till det mesta om det redan. Det många däremot inte tänke på att mycket också handlar om vem som utvecklare lösningen. Det finns bra och dåliga sätt att bygga webbplatser och intranät på i EPiServer. Vi har arbetat med EPiServer sedan 2005 och vet vad som fungerar och hur man kan förbättra befintliga lösningar.

Läs mer om EPiServer CMS »

Exempel på kunder

Här listar vi några av de kunduppdrag där vi gått in och vidareutvecklat befintliga wwebbplatser och intranät eller helt tagit över ansvaret som applikationsförvaltare. 

  • Bilmetro
  • Leksands kommun
  • Salems Kommun
  • Gävle kommun
  • Södertörns brandförsvarsförbund
  • SSNF
  • SLL.SE
  • Nya karolinska Solna