Vux Huddinge

VUX Huddinge erbjuder SFI, grundvux och gymnasial vuxenutbildning i Huddinge kommun. De har lång erfarenhet av att lägga upp studier som passar alla och deras studievägledare kan hjälpa dig att planera dina studier så att du kan nå dina mål.

Vi utvecklade deras hemsida och hjälpte även till med support och förvaltning.

Övergiven av din webbyrå?

Då och då hör kunder av sig för att de behöver hjälp med sin hemsida trots att de redan arbetar med en webbyrå eller IT konsult. Det verkar inte helt ovanligt att leverantörer överger sina kunder när de väl har levererat den nya hemsidan. Det beror nog på att det är mer lönsamt att bara leverera "nyproduktion" och inte att hjälpa till med förvaltning, support och vidareutveckling. Tyvärr verkar det även i bland vara så att man helt enkelt levererat en dålig lösning och när det väl börjar krångla och kunden upptäcker att det inte fungerar så slutar man svara i telefon.

Vi på webbyrån överger aldrig våra kunder efter att vi levererat en hemsida, mobilapplikation eller någon annan lösning. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder med allt från support och utbildning till applikationsförvaltning och vidareutveckling. Vänder du dig till Extrude Webbyrå kan du känna sig trygg med att få hjälp så länge du behöver.