Kampanjsajter och landningssidor

Oavsett vilken typ av kampanj du är i behov av hjälper vi dig gärna med både idéerna och produktion. Allt för att du ska få en säljande lösning som ger effekt.

Interaktiva kampanjer är ett beprövat sätt att lyfta fram en produkt eller ett erbjudande. Webbspel, tävlingar och andra aktiviteter ger också extra dragkraft. Det kan vara enstaka insatser i samband med annan marknadsföring eller flera återkommande aktiviteter på den ordinarie webbplatsen.

På webben går det utmärkt att få statistik och mäta resultatet av kampanjer och dessutom finns möjligheten att samla in information om besökare och deltagare vilket gör det enkelt att bibehålla kontakten i framtiden.

Kundklubbar på webben är en naturlig utveckling när man vill ta steget längre än bara en kampanj för att "fånga" in kunderna.

Landningssidor i kombination med internetmarknadsföring (banner, annonser m.m.) kan utformas mer eller mindre avancerade. Det kan vara en enkel sida där besökaren får mer information om kampanjen och kanske ett rabatterbjudande eller ett anmälningsformulär, men det kan också vara en mer avancerad lösning med en interaktiv upplevelsebaserad kampanjsajt.