Filmproduktion

Trots att vi är en webbyrå har vi arbetat en hel del med att producera reklamfilm. Idag fokuserar vi mer på film som utgår från digitalt material eller från 3D animeringar.
Det kan vara presentationsfilmer för mässor, filmer för banners eller webbplatser osv. 

Behöver du hjälp med filmproduktion där även foto ingår eller om det är lite större produktioner har vi de resurser som behövs genom vårt partnernätverk.

Film och rörlig media är i dag det som konsumeras mest på internet. Det är alltså en bra idé att lägga upp film på din hemsida och även att använda Youtube som är en av de mest använda kanalerna. Om du tänkte använda Youtube, tänk då även på att sökmotoroptimera de beskrivande texterna för att få extra draghjälp att skaffa publik till dina filmer och din youtubekanal. Indirekt hjälper det även till med sökmotoroptimeringen av din hemsida och bidrar till ökad trafik.

Youtube

Vi på webbyrån kan hjälpa dig att skapa en Youtube-kanal och att lägga upp dina filmer med sökmotoroptimerade texter för maximalt resultat.

Behöver du istället synas på youtube med reklamfilm (som visas i anslutning till andra filmer) kan vi lägga upp Adwordskampanjer åt dig.

Glöm bara inte att marknadsföra din hemsida. Det är trots allt på den du gör dina affärer. Speciellt om du driver en webbshop.