Appar för alla

Appar är ofta den bästa lösningen om du vill nå ut till mobilanvändare och surfplattor.

Vi utvecklar Appar för mobiltelefoner och surfplattor, både native appar och webbappar. Appar är ett samlingsnamn för program som körs på mobiltelefoner s.k. smartphones och surfplattor. Det kan vara allt från enkla företagspresentationer till betydligt mer avancerade interaktiva lösningar. Fördelen med en mobilapp jämfört med en vanlig mobilanpassad webbsida är att den till fullo utnyttjar möjligheterna som smartphones erbjuder. Appen kan innehålla fler funktioner och den blir mer lättanvänd eftersom den är anpassad till mobiltelefonen.

När man skapar en app gör man en unik app för varje mobilplattform. Det betyder t.ex. att man måste skapa en app för iPhone och en annan för Android. Det gör att kostnaderna ökar men å andra sidan kan varje app utnyttja respektive plattform maximalt.

En variant på en vanlig app är att bygga en s.k. webbapp. Den skapas som en webbplats på nätet men utformas med teknik som gör att den fungerar bra på alla smartphones som har tillgång till en webbläsare. Designen anpassas även för att passa för respektive plattform för att ge "rätt känsla". Det är ett kostnadseffektivt sätt att skapa mobilanpassade appar och kan ofta vara den bästa lösningen beroende på hur appen ska fungera.
Det går även att paketera en webbapp som en vanlig app om man vill nå ut på Appstore t.ex. En annan fördel med webbappar är att de kan utformas så att du som kund själv kan uppdatera innehållet. Då slipper man vända sig till den webbyrå som skapat appen för att göra ändringar och uppdateringar.

Vi hjälper dig att välja en optimal lösning som passar dina behov bäst utifrån vad du vill uppnå.

Appar

Apputveckling

Har du en idé på en app som du behöver hjälp med att förverkliga? Vi hjälper till med apputveckling men kan även hjälpa dig att utveckla din idé. Att designa en app som ska fungera bra både på mobiler och surfplattor ställer speciella krav. Vilken teknik som passar bäst för det aktuella app-projektet är också något du måste fundera över och som vi kan hjälpa dig med. 

Kontakta oss så kan vi hjälpa dig att ta din app från idé till färdig produkt.