Hemsidor

Behöver du en enklare hemsida eller en komplex webbplats? Oavsett dina behov kan du lita på att vi levererar väldesignade och effektiva lösningar av hög kvalitet. Vi garanterar att du blir nöjd med en hemsida från oss både med utseende och funktion. 

Har du en levande och aktuell hemsida i harmoni med övrig profilering är du på god väg. Erbjuder den också besökarna smarta tjänster och mervärden kopplade till verksamheten ökar chanserna ytterligare för att den blir välbesökt och genererar affärsnytta. Är hemsidan sökmotoroptimerad och fungerar lika bra på mobiltelefoner, surfplattor och datorer missar du inte heller några besökare.

Vi skräddarsyr lösningar som hjälper dig underhålla din hemsida och erbjuder maximal kundnytta till dina besökare. Har du behov av ett webbhotell ser vi till att ordna det och vi bidrar förstås med alla andra delar, inte bara design och teknik utan även med analys, strategi, utbildning, sökmotoroptimering, marknadsföring, support och vidareutveckling.

Oavsett vilket webbprojekt det gäller lönar det sig att kontakta oss.

Våra över 20 år i branschen har gett oss erfarenheter som gör att du kan känna dig trygg när du väljer oss som webbyrå. Förutom att att skapa din hemsida kan vi även hjälpa til med alla kringtjänster.

Här är några exempel på vad du bör tänka på när det gäller din hemsida:

 

Sökmotoroptimera din hemsida

En hemsida i dag som inte är sökmotoroptimerad har väldigt liten chans att komma högt upp på sökmotorerna. Det i sin tur leder till att det blir mycket svårare att driva trafik till din hemsida. Vi kan hjälpa dig med SEO, både On-page och Off-page, för bästa resultat. Driver du en webbshop på din hemsida är SEO helt nödvändigt.

Tillgänglighetsanpassa din hemsida

Se till att alla besökare har möjlighet att ta till sig informationen på din hemsida oavsett vilken teknik de använder eller vilka eventuell funktionsnedsättningar de har. Om du tillgänglighetsanpassar hemsida kommer även sökmotorer att uppskatta den.

Mobilanpassa din hemsida

De flesta har i dag insett att hemsidor måste mobilanpassas men det är fortfarande ganska många som ännu inte ordnat det. För en normal hemsida kommer i dag ca: 50% av besökarna via mobiltelefoner (smartphones). Att inte optimera deras användarupplevelse är verkligen bortkastat.

Kryptera din hemsida

Även om du inte hanterar känsliga uppgifter på din hemsida är det ändå viktigt att kryptera den. Dels ger det inte ett seriöst intryck för besökarna om de får en varning om att din hemsida är osäker och dels tar i dag sökmotorerna hänsyn till det och rankar krypterade hemsidor högre.

Analysera din hemsida

Studera statistik och loggar kontinuerligt för din hemsida för att se om det finns några problem som behöver åtgärdas eller kanske tvärtom kan ge insikter om vilka möjligheter det finns att förbättra den. Behöver du en total genomgång kan vi erbjuda en analys som visar alla styrkor och svagheter som din hemsida har. Du får ett perfekt underlag för att genomföra förbättringar.

Hemsida med publiceringsssytem

En hemsida ska i dag vara baserad på någon form av publiceringssystem för att du ska kunna underhålla den själv.

För att alltid kunna erbjuda den bästa lösningen till våra kunder erbjuder vi anpassade hemsidor baserade på olika publiceringssystem (CMS):

När vi vet mer om din hemsida kan vi också föreslå den lösning som passar dig bäst. Läs mer om respektive CMS under teknik i huvudmenyn.

Kvalitetskontrollera din hemsida

Har du redan en hemsida men vill veta om den håller måttet?
Låt oss granska den för att hitta de förbättringar som kan genomföras.
Läs mer om vår tjänst Analys av hemsida