Arkiv

Eldklotet - Företagargala Gävleborg

Bra insatser bör belönas. I dag talas det alltför mycket om det negativa med att driva företag och att det inte görs tillräckligt för att gynna det. Vi trivs med att driva företag och vi är själva beroende av att företagen runt oss går bra. Därför uppskattar vi initiativet till Eldklotet som syftar till att lyfta fram det positiva som händer och att belöna de som presterat något extra under året som varit. Vi hoppas att Eldklotet kan tända en eld och sporra fler till att bli positiva och arbeta framåt för att skapa bättre förutsättningar för företagandet i regionen. Vi bidrog till att tända facklan genom att skapa symbolen för galan liksom hemsidan på uppdrag av darmellåsbrink och i samarbete med Hagstedt reklam
.


Taggar

Webbplats,Umbraco,Företagargala,Eldklotet