Arkiv

Nyheter från Maj 2006

Vårstädning av webbplatser

2006-05-23

Flera av våra kunder har velat fräsha upp sina webbplatser både när det gäller design och innehåll. Vi har hjälpt Furuviksparken, Gävle vamrförzinkning och Brynäs IF att "vårstäda" sina webbplatser.

Banners för Bilmetro

2006-05-23

Bilmetro annonserar bl.a. på blocket och behövde en ny uppsättning reklambanners som vi skapade åt dem i både Flash och som AnimGIF.

Arbetarbladet - Videoutbildning steg2

2006-05-23

Vi har utbildat fler medarbetare på Arbetarbladet i videoproduktionens ädla konst!

Sandvik Coromant - Film

2006-05-23

För Sandvik Coromant har vi tagit fram en film som används internt för att presentera marknadsmaterial för bl.a. säljare. Den visar de olika koncepten och vilka former av material som kommer att tas fram.

Duro på engelska

2006-05-23

Duro säljer inte sortiment enbart i Sverige och därför behövde de språkanpassa webbplatsen. Då de även kan lägga upp kollektioner och tapetmönster med beskrivningar samt att det finns en tapetprovare blev det ett ganska omfattande projekt att lägga till språkstöd för att de själva enkelt ska kunna lägga till översättningar.

Sandvik Mining & Construction - Rocktools

2006-05-23

Vi har hjälpt Videa med en interaktiv presentation "Rock Tools" för Sandvik Mining & Construction. Videa projektledde och stod för konceptet, vi såg till att programmera interaktiviteten. Videa arbetar med filmproduktion för de flesta sammanhang.

Tomas Olsson funnen död.

2006-05-22

Tomas Olsson har omkommit efter en olycka under sin expedition till Mount Everest. Vi hann aldrig lära känna Tomas på djupet men kunde inte undgå att lägga märke till att han var en positiv och skärpt person med mycket energi. Vi hoppades in i det längsta att Tomas skulle återfinnas oskadd men i lördags hittade man hans kropp på 6700 meter höjd. Våra tankar går nu till hans familj och vänner. V...

Stefan Söderberg klar för STCC

2006-05-18 Stefan Söderberg klar för STCC

Den 22-årige talangen Söderberg kommer senast från Formel Renault i England där han skördat stora framgångar. - Det skall bli riktigt roligt det här, kommenterar Söderberg efter att satt sin signatur på kontraktet. Stefan Söderbergs karriär började i den sedvanliga kartingcirkusen, där han tillhörde toppen i många år. Med på meritlistan finns bland annat vinst i inofficiella VM på South Garda...

Företagargala Eldklotet

2006-05-12

DarmellÅsbrink som håller i eventet Eldklotet som arrangeras av Företagarna i Gävle behövde hjälp med hemsida, presentationer och filmer.