Arkiv

Nyheter från Mars 2002

SIF 3D visualisering

2002-03-14

För SIF har vi tagit fram en 3D visualisering där vi gjort om en del av Kista till ett kretskort. Den slutliga bilden visar kista i ett montage där ena halvan består av kretskortet som sedan stegvis övergår till ett flygfoto i den andra halvan. Bilden användes i en kampanj för SIF där målgruppen av anställda i IT branschen. Kampanjen skapades av Lundberg & CO. 

Fler 3D animationer till Mosquito

2002-03-12

Vi har tagit fram ett nytt paket med jinglar till TV-programmet Mosquito.

Banners för SIF

2002-03-12

På uppdrag av Lundberg & Co har vi producerat ett antal banners för SIF.

Svensk kaffeinformation

2002-03-12

Tillsammans med Schüllerquist reklambyrå har vi tagit fram en omfattande multimediapresentation sprängfylld med information, roliga spel, frågesporter och mycket annat som rör allt som rör kaffe. Produktionen ska distribueras till alla mellanstadieklasser i Sverige som ett led att öka kunskapen om kaffe. Beställare är Svensk kaffeinformation.

Ny hemsida till Digital Media

2002-03-07

Vi har programmerat Digital Medias hemsida vilket innebär att Lasse Bryngelsson själv på Digital Media har gjort layout och gränssnittsdesign. Till sidan finns också ett administrativt verktyg för att Digital Media ska kunna lägga upp filmer så att kunder kan logga in och hämta hem dem till sin dator. Information om filmerna lagras i en databas för att det ska vara enkelt att ändra och ta bort...

Nyhetsflash till Taxi stor & Liten

2002-03-06

Taxi stor & Liten ville ha något sätt att enkelt få ut nyheter på ett levande sätt för att de skulle uppmärksammas bättre och ge ett "häftigare" intryck. Resultatet blev rullande nyhetsremsa i botten på webbplatsen.

Vattenfall, webbspelet Siteclimber

2002-03-06

Vattenfall sponsrar de svenska idrottarna och ville ha ett webbspel som dels anknyter till det och dels till lanseringen av sin nya webbplats. i spelet Siteclimber ska du med hjälp av olika verktyg ta dig till toppen av webbplatsen.