Arkiv

Nyheter taggade med Webbspel

Visar alla nyheter som är taggade med Webbspel

Spel för Lindab

2013-03-20

  Lindab tillverkar och säljer olika produkter lösningar i tunnplåt och stål till byggbranschen. För deras affärsområde Ventilation har vi skapat ett spel som de använder på olika mässor för att locka besökare till sin monter.  Spelet är utvecklat i Unity och går ut på att man så snabbt som möjlig ska ansluta ventilationsrör mellan fläktrum och fläktdon. Det gäller också att vara lite smart för...

Nissan, Kanal 5

2010-06-18

Vi har utvecklat ett bilspel för Nissan på uppdrag av Kanal 5. I spelet gäller det att hålla sig undan för färgbomber och andra bilar.

Kanal 5 - CSI

2006-12-07 Kanal 5 - CSI

Nu är webbspelet Training Camp lanserat. Spelet som går ut på att lösa otäcka mordfall är baserat på tv-serien CSI som går på kanal 5. För att lyckas måste du hitta ledtrådar, intervjua misstänkta och göra husransakan. Spelet släpps med ett mordfall men vi arbetar för fullt med ytterligare fyra fall som kommer att släppas eftersom. Det är ett spännande projekt att driva eftersom vi både måste...

Kanal 5 - Veckans Nyheter

2006-10-18 Kanal 5 - Veckans Nyheter

Veckans nyheter är ett nytt webbspel som vi producerat för Kanal 5s webbplats. I spelet utgår du från en artikel och ska sedan sätta en rolig rubrik med hjälp av en uppsättning ord (påminner om kylskåpspoesi). Perfekt spel för dig som drömt om att arbeta som journalist! Alla bidrag kan även poängbedömas av besökarna. Till Veckans nyheter på kanal5.se

Monzta Rally - Bilspel för Monzta och Brynäs IF

2006-02-28

Monzta som vi tidgare skapat en reklamfilm vill även marknadsföra sig på Gavlerinken. I ett samarbete med Brynäs IF samkör de nu ett bilspel som vi producerat. Det heter Monzta Grand Prix och du hittar det på Brynäs IFs hemsida.

Sandvik Tooling - Bilspel

2005-11-21

Sandvik Toolinge har ett event där deras underleverantörer deltar. För eventet har vi tagit fram bilspelet "Tooling Race" där deltagarna kan välja mellan olika bilar (bilarna är framtagna för respektive leverantör med deras logotyper och färger). Bilspelet finns med som en del i den utställning som finns i anslutning till eventet där deltagarna samlas mellan olika föreläsningar och andra...

Mr Barista - Webbspel för SKI

2004-12-23

För svensk Kaffeinformaiton har vi utvecklat ett nytt webbspel, Mr Barista. Där gäller det att ha koll på olika kafferecept för att kunna välja rätt ingredienser.

La Liga - Kanal 5

2004-11-18

Vi har tagit fram ett webbspel där det gäller att göra så många mål som möjligt. Spelet ligger på Kanal 5s hemsida och är en del av marknadsföringen för programmet La Liga.

Kanal 5 - Tjockholmen, webbspel

2004-10-02

För programmet Tjockholmen som går på Kanal 5 har vi producerat webbspelet som ligger på www.kanal5.se

Ostkompaniet har beställt webbspel

2003-10-24

Ostkompaniet vill nu även ha webbspel för att följa upp sin kampanj för Glimminge Ost även på webben.

Vattenfall, webbspelet Siteclimber

2002-03-06

Vattenfall sponsrar de svenska idrottarna och ville ha ett webbspel som dels anknyter till det och dels till lanseringen av sin nya webbplats. i spelet Siteclimber ska du med hjälp av olika verktyg ta dig till toppen av webbplatsen.

Milko, webbspelet Bärry Memory

2002-02-27

På uppdrag av Schüllerquist reklambyrå har vi skapat webbspelet Bärry Memory där det gäller att komma i håg de olika Bärrysmakerna och skapa par så snabbt som möjligt och på så få drag som möjligt. Spelet användes som en del i en kampanj för Bärry.