Arkiv

Nyheter från November 2002

ProfDOC-presentation

2002-11-28

Vi har hjälpt Lundberg & Co att ta fram en presentation för ProfDOC

Ny hemsida för Älvkarleby Golfklubb

2002-11-28

Vi har producerat en ny hemsida för Älvkarleby Golfklubb. Den innehåller även ett enklare publiceringsystem för att de ska kunna underhålla nyheter mm.

Brynäs IF

2002-11-28

Vi har utvecklat en ny hemsida för Brynäs IF med ett skräddarsytt publiceringssystem som vi på webbyrån utvecklat från grunden. Nu kan de enkelt uppdatera informationen på sin hemsida. Förutom programmering har vi ansvarat för hela projektet inklusive design, testning, material osv.

Fler Banners för SIF

2002-11-28

Vi har tagit fram fler reklmabanners för SIF

Hemsida för Innovation Gävleborg

2002-11-28

Webbyrånhar byggt en ny hemsida för Innovation Gävleborg. Arbetet omfattade både design och utveckling. Det har varit ett intressant uppdrag både när det gäller att skapa hemsidan men också att få lära känna Innovation Gävleborg och vad de arbetar med.

Webbaserat marknadsundersökningsverktyg

2002-11-27

För Svensk kaffeinformations räkning har vi tagit fram ett marknadsundersökningsverktyg där de kan skapa webbaserade enkäter som besökaren sedan själv fyller i. En enkel rapportfunktion gör det enkelt att få ut statistik över svaren som lämnats in.

Svensk kaffeinformation

2002-11-25

Svensk kaffeinformations hemsida är uppdaterad med flera nyheter, bla. är en tävling , Kafferesan, som går ut till alla mellanstadieklasser. Andra nyheter på hemsidan är "Snabbfrågan" och en förbättrad "Frågor & svar". Fler nyheter är under utveckling men mer om det längre fram.

Folktandvården

2002-11-07

Vi har hjälpt Folktandvården i Gävleborg med en del mindre uppdateringar på deras webbplats.

Webbspel för Svensk kaffeinformation

2002-11-05

Svensk kaffeinformation (SKI) har beställt ett enkelt webbspel till webbplatsen.