Arkiv

Nyheter från Juni 2003

Rolba får nywebbplats

2003-06-03

Vi har skapat Rolbas nya webbplats. Rolba är leverantör av mobila utrustningar för högtrycksspolning, våtsugning och avvattningsteknik.

Grattis Stefan Söderberg för 3e platsen i Thruxton!

2003-06-03

Vi gratulerar Stefan Söderberg som den 27 Maj lyckades ta 3e Platsen på Thruxton. Det var Stefans bästa placering hittills. Stefan tävlar i England och kör något som kallas för formel Renault vilket i stort sett är en mindre variant av Formel 1. Vi kom i kontakt med Stefan när vi hjälpte honom med hans hemsida. Sen dess håller vi självklart tummarna för honom. Vill du veta mer om Stefan surfa...

Fjällrävens polarrace

2003-06-03

På upprag av Matiné har vi tagit fram 3D animeringar som visar de olika deletapperna i Fjällrävens Polarrace där deltagare från hela världen tävlar med hundspann. Polarracet kommer att visas längre fram på SVT.

Hedrande tredje plats för Johan i DI golfen!

2003-06-02

Den 2 Juni var det dags för Gävle Golfklubbs sponsortävling, den prestigefyllda DI golfen. Johan Jackson var vårt val som försvarare av Extrudes färger. Tilläggas kan att han också är den ende på företaget som spelar golf vilket hade viss betydelse för vårt val. Det visade sig att Johan överträffade sig själv och gick in på en delad 3:e plats på 75 slag netto. Med tanke på att det var 64...

Webbplats och community för Kreativ Programmering

2003-06-02

Högskoleprogrammet Kreativ Programmering ville dels marknadsföra utbildningen på ett nytt sätt och dels även ge studenterna möjlighet att samverka och att marknadsföra sig själva. Vi skapade en webbplats där studenterna registrerar sig och även lägger upp information samtidigt som de kan diskutera i forumet.