Arkiv

Nyheter från September 2004

darmell.åsbrink

2004-09-23

Våra vänner på darmell.åsbrink har fått en ny hemsida. Designen är gjord av deras reklambyrå Hagstedt reklam. Vår uppgift förutom att vara bollplank, att se till att allt fick liv via Flash. http://www.darmellasbrink.se

Hösttävling!

2004-09-21

Svensk Kaffeinformations hösttävling förmellanstadieklasser är nu i gång. Läs mer på Svensk KaffeInformation

Helkvällens artister bokade

2004-09-21

Nu börjar programmet för Helkvällen bli färdigt. Besök www.helkvallen.se för att läsa mer.

Veckans HJÄLTE!

2004-09-17

Veckans hjälte på webbyrån är Henrik som arbetat dag och natt för att slutföra ett av våra projekt åt Sandvik Coromant. Mycket sömn har det varit ont om men nu är projektet levererat och han kan sova ut.

Utvärdering av publiceringssystem

2004-09-10

I dag har internetanvändarna blivit mer kräsna och det ställs höga krav på att en webbplats ska vara uppdaterad. Därför krävs det att webbplatser och hemsidor är lätta att underhålla av kunderna själva. Vi har hittills skräddarsytta anpassade publiceringssystem för varje kund där vi tagit fram funktioner där de kan uppdatera utvalda delar. I bland har det gällt att bara kunna lägga in nyheter o...

Havsutsikt

2004-09-07

På uppdrag av Lundberg & Co   reklambyrå och Gävle kommun har vi på webbyrån arbetat fram kampanjsajten Havsutsikt. Den riktar sig till de som är intresserade av det nya bostadsområdet som är planerat på Alderholmen. Besökare kan lämna en intresseanmälan för att få fortlöpande information och man hoppas på ett stort intresse, inte bara från de som bor i Gävle utan även från Stockholm.

Sandvik Coromant

2004-09-07

Vi har i dagarna producerat en flash kring deras senaste nyhetsutskick CoroPak (2004-1) där man bl.a. berättar om nya produkter.

GavleNet och Gävle energi

2004-09-06

På uppdrag av Lundberg & Co reklambyrå har vi producerat banners för GavleNet och Gävle energi.