Arkiv

Nyheter från November 2004

Sandvik Coromant - Flashproduktion

2004-11-18

För Sandvik Coromant har vi tagit fram en uppsättning interaktiva presentationer för bl.a. CoroPak, IMTS mässan och Metav.

La Liga - Kanal 5

2004-11-18

Vi har tagit fram ett webbspel där det gäller att göra så många mål som möjligt. Spelet ligger på Kanal 5s hemsida och är en del av marknadsföringen för programmet La Liga.

Vi har valt EPiServer som publiceringssystem

2004-11-10

För er som behöver dynamiska webbplatser som ni själva kan ta kontrollen över kan vi nu erbjuda EPiServer. Nu har vi utvärderat ett flertal av de publiceringsystem (eller Content Management System, CMS som det också kallas) som finns på marknaden. Vi har valt att använda oss av EPiServer då det är ett av de mest flexibla och välbyggda systemen. Det innehåller väldigt mycket funktionalitet och d...

E-learning-sajten Entrevista lanserad!

2004-11-10

Vi har i samarbete med Entrevista Läromedel lanserat språksajten www.entrevista.se. Den innehåller bl.a. online övningar i spanska o franska och kommer på sikt även att innehålla tips, artiklar, tävlingar mm. För den som vill testa övningarna finns demo både på spanska och franska! www.entrevista.se

Tvättkorgar i 3D

2004-11-05

Vi fick ett designuppdrat av ett nystartat företag som gick ut på att ta fram 3 olika förslag på tvättkorgar inkl. 3D illustrationer som visar modellerna i olika färger.