Arkiv

Nyheter från Maj 2003

GD Media - Flowcontrol

2003-05-28

Vi har påbörjat ett större systemutvecklingsprojekt för GD Media som är en massiv vidareutveckling av det vi byggt tidigare för dom. Det handlar om att hålla full kontroll på alla materialflöden, bokningar mm.

Furuviksparken

2003-05-27

Furuviksparken har fått en ny hemsida som följer den övriga grafiska profilen. Ny enklare struktur och ett nytt bredare innehåll är ockås nytt för i år. Inom kort kommer även en webbklubb att lanseras med olika spännande aktiviteter.

Taxi Stor & Liten flyger helikopter

2003-05-26

Taxi Stor & Liten har börjat erbjuda transport via helikopter för de som har bråttom fram (eller vill ha en extra upplevelse. Vi har skapat en ny reklamfilm för att marknadsföra det.

ALMI Gävleborg får ny hemsida

2003-05-23

Vi har hjälpt ALMI Gävleborg med deras nya hemsida. De behövde en ny hemsida som skulle ge ett personligare och modernare intryck. Den skulle också kännas regional genom att skilja sig från den centrala hemsidan. Webbsajten fick även ett nyhetssystem så att ALMI på ett enkelt och effektivt sätt kan kommunicera med sina kunder.

Vidareutveckling av ALMIs webbplats

2003-05-20

Vi har uppdaterat och vidareutvecklat ALMIs webbplats.

Ny reklamfilm för Rocks

2003-05-20

Vi har gjort en ny reklamfilm för Rocks, även den här är 3D animerad.

Spel för LogMax

2003-05-19

Webbspelet som vi gjort till LogMax har omarbetats för att fungera att kör från CD eftersom de ville kunna skicka det till sina kunder.

Ny webbplats åt Autovation - BMW

2003-05-06

Vi har producerat Autovations nya webplats. Vi har hjälpt dem med deras hemsida som bland annat innehåller funktioner för att registrera sig för nyhetsbrev och också ett system för att göra utskick.

Lindebergs Grant Thornton - KickOff

2003-05-05

Arbetet pågår för fullt med en intern webbsajt för Lindebergs Grant Thornton. Sajten som vi tagit fram på uppdrag av Darmell Åsbrink eventbyrå är en del av upptakten inför den KickOff som LGT kommer att hålla i Augusti. Webbsajten innehåller spel, tävlingar och andra element som alla bidrar till att höja stämningen inför det riktiga eventet. Dessutom finns självklart information om KickOffen,...