Arkiv

Nyheter från Januari 2002

Interaktiv Affärsplan för Milko

2002-01-30

För att skapa en roligare presentation av sin affärsplan har vi byggt om den till en levande och interaktiv multimeidapresentation.

Formel 1, reklamfilm

2002-01-30

Ny 3D animerad reklamfilm för tidningen F1.

Lena PH, kompletteringar

2002-01-28

För Lena PHs show som vi tidigare levererade visuella 3D effekter till har vi nu fått en tilläggsbeställning där vi kompletterat med fler effekter och även nya format.

Fjällbrynt Mountain Climber

2002-01-10

För Fjällbrynt har vi tagit fram spelet Mountain Climber där du ska cykla upp på ett berg utan att tappa energi (på vägen kan du plocka upp askar med Fjällbrynts messsmör för att få energi). Fjällbrynt ville ha ett annorlunda spel som inte var alltför enkelt. Spelet blev riktigt bra och innan man spelat några ggr. är det riktigt svårt. För att klara hela spelet krävs det en hel del träning.

GD-Media Webb- och Systemutveckling

2002-01-09

GD-Media är ett nytt affärsområde inom Gefle Dagblad koncernen. De inriktar sig på att hjälpa företag att producera tidningar och trycksaker. Som en del i marknadsföringen behvöde de en webbplats som vi hjälpt dem med (Lundberg & Co stod för designen). Vi har även utvecklat ett databasdrivet system där de kan lägga upp kunder, lägga in bokningar/beställningar specificera uppdragen med uppgifter...

Nytt webbspel till Logmax

2002-01-04

Tillsammans med Ionfox har vi tagit fram ett fartfyllt spel till Logmax hemsida. Logmax ville ha ett spel där deras återförsäljare världen över kunde tävla mot varandra och samtidigt hade en koppling till företagets verksamhet. Kring vår avancerde fysikmotor byggde vi ett roligt och utmanade spel där spelaren med hjälp av en skogsmaskin ska avverka så många träd som möjligt innan bensinen tar...