Arkiv

Nyheter från Mars 2004

Webbplats för Folkteatern

2004-03-25

Vi har påbörjat arbetet med ny webbplats för Folkteatern.

Tre nya flashbanners för Sandvik Coromant

2004-03-18

Vi har tagit fram ett paket med banners på flera språk för Sandvik Coromant. De marknadsför Small Part Machining, CoroPak och Somdec på deras egen  webbplats.

Skisser och konsultation

2004-03-18

Arenaföreningen som via Arenaprojketet kikar på hur en ny Multiarena skulle kunna se ut har bett oss om hjälp att dels hjälpa till att se över vilka krav man bör ställa på en modern arena när det gäller audio visuella enheter och olika llsningar för internetanslutningar mm. och dels med att ta fram skisser / visualiseringer för hur olika utrymmen.  

Allt om kaffe!

2004-03-12

Vi har producerat en helt ny webbsajt för Svensk Kaffeinformation baserad på EPiServer. Den innehåller allt du behöver veta om kaffe. Du hittar fakta, historik, tips och råd om allt från hur man brygger en bra espresso till kuriosa. Du har även möjlighet att testa dina kunskaper och att prova på olika "kaffenöjen". Svensk KaffeInformation

Ny hemsida för järnvägsrestaurangen

2004-03-12

Järnvägsrestaurangen har fått ny hemsida, vi stod för hela konceptet inkl. design och programmering. De ha rnu möjlighet att lägga ut aktuella matsedlar och dagens lunch på ett enkelt och lättanvänt sätt.  Den bakomliggande tekniken byggde på ASP och en Accessdatabas vilket är fullt tillräckligt för en webbplats med ett mindre antal besökare.

SAIK Bandy

2004-03-11

SAIK bandys hemsida har nu fått en ny skön design! Besök den: www.saik.com

Z-Business - Reklamfilm

2004-03-09

Produktion av reklamfilm för Z-business. Reklamfilmen användes bl.a. på Gavlerinken på mediakuben och visades under matcherna. Reklamfilmen producerades enbart med grafik och animationer.