Arkiv

Nyheter från September 2001

Finesse - Webbspel

2001-09-26

För Finesse har vi skapat ett webbspel där deras produkter exponeras och där deltagarna kan tävla om olika priser. Spelet går att nå på deras kampanjhemsida och även på deras vanliga hemsida.

Shejk online - Webbspel

2001-09-24

Vi har skapat 5 olika webbspel till kampanjen Shejk online på uppdrag av Wide Audumbla.

EMO Sandvik Coromant

2001-09-24

Sandvik Coromant ställer ut på EMO-mässan och till den har vi producerat dels en interaktiv presentation och dels en uppsättning beräkningsverktyg/kalkylatorer där mässbesökarna får hjälp att välja rätt produkter och att effektivisera sin produktion. Besök gärna Sandvik Coromants hemsida för mer information om EMO.

Lena PH på börsen

2001-09-24

Lena PH uppträder under hösten på börsen och under sin show kommer hon att använda storbildsskärmar där det bl.a. kommer att visas filmer och visuella effekter. Vi har bidragit till att producera en del av animeringarna och effekterna som kommer att visas. Nu håller vi tumarna för att det blir en uppskattad show också! Besök gärna Lena PHs hemsida!

Timglas i 3D

2001-09-24

Vi har animerat ett timglas i 3D som Nordfilm kommer att använda i en filmproduktion till Sandvik Coromant.

Rocks Reklamfilm

2001-09-16

Vi har tagit fram nya reklamfilmer (3D animationer) för Rocks. De kommer att köras både på TV4 och TV3. Vi hjälpte även till att lägga upp filmerna på deras hemsida.