Arkiv

Extrude flyger i luften

I dag kom vi på att det vore roligt att testa att filma lite från ovan. Sagt och gjort ringde vi Magnus Carlsson på Taxi Stor & Liten och bokade en tid. Sedan tog vi med oss både HD-filmkameran och vår vanliga kamera och drog ut på näringen där helikoptern väntade. Det var en upplevelse att se Gävle och dess omnejd från ovan. För att alla skulle få åka tog vi en extra tur när vi filmat klart. Piloten passade på att stila lite och göra några extra dramatiska girar. Rätt häftigt! Resultatet då? Just nu tankar vi in filmmaterialet och så här långt ser det bra ut. Får vi tid kanske vi lägger upp en sida med lite bilder och filmer. För den som inte flygit helikopter tidigare kan vi varmt rekomendera det!

Läs mer om Helikopterresor på www.taxi107000.com

Taggar

Webbyrån,Extrude,Helikopter