Arkiv

Nytt uppdrag för Folktandvården

Vi har fått i uppdrat att utveckla ny webbplats för Folktandvården Gävleborg. Den nya webbplatsen kommer att vara baserad på EPiServer 6 ( idag använder de EPIServer 5).

Uppdraget är ett helhetsuppdag och innefattar helt ny struktur och design samt utveckling. Vi kommer att föreslår ett ny navigering och struktur, designarebetet sker seda i samarbete  med Lundberg & Co som även tar fram skisser för startsida. 

Målet med den nya webbplatsen är att underlätta för besökarna att snabbt hitta relevant information men också att förnya designen för att den bättre ska passa den grafiska profilen. Mobilanpassning kommer också att göras då närmare 20% av besökarna använder mobila plattformar i dag.  Några nya funktioner tillförs också som .tex. snabblänkar baserat på populräste sidorna, översättning med Google translate, egna favoriter mm. Vi ska även se om det finns möjligheter att förbättra integrationen med det externa systemet för bokning som används i dag.

Webbplatsen baseras på EPiServer 6 och kommer att utformas med Responsiv design. Leverans är beräknad att ske kring årsskiftet.

Taggar

EPiServer,Folktandvården,Responsiv design,Webbplats