Arkiv

SEO-analys för Flygstaden

Flygstaden hyr ut många olika typer av lokaler åt sina kunder. De erbjuder bl.a hög säkerhet och flexibilitet. Förutom lokaler kan de även hjälpa till med uppställningsplatser, förråd och garageplatser. Kunderna är både privatpersoner och företag.

Inför en uppdatering av deras webbplats har vi hjälpt dem med en SEO-Analays. Syftet är att fastställa vilka sökord som både passar deras verksamhet bästa och ger största chanserna att nå ut på sökmotorerna. I analysen ingår även att ta fram en rapport som visar hur deras webbplats presterar idag d.v.s. vilka placeringar de får i den organiska träfflistan på Google.

Nästa steg kommer att bli att även genomföra sökmotoroptimeringen på deras webbplats.

Uppdraget skedde tillsammans med Vitendo som även hjälpte Flygstaden med  affärsutveckling och paketering  som en del konceptet Praktisk affärsutveckling.

Taggar

SEO,SEO-Analys,Sökmotoroptimering,Google,Flygstaden