Arkiv

App För Seco Tools

Vi har levererat en app för Seco Tools som används av deras säljare. Appen innehåller allt säljmaterial som de kan tänkas behöva. Ett krav från Seco Tools var även att appen skulle fungera utan internetuppkoppling.

Till appen hör även ett publiceringsystem som gör det enkelt att uppdatera innehållet. Seco Tools behöver alltså inte kontakta oss för att byta ut och lägga till material utan sköter det själva. Säljarna behöver inte heller ladda ner nya versioner av appen. Den känner själv av när det gjorts ändringar och ser till att ladda ner och synkronisera innehållet.

Appen innehåller både trycksaker, broschyrer mm (PDFer), bilder och video och har tagits fram för både IOS och Android.

(Appen används internt av Seco Tools och finns därför inte ute på Appstore eller Google Play.)

Taggar

app, ios, android