Arkiv

Huddinge - Intranät i EPiServer

Vi har levererat Huddinge Kommuns nya Intranät. Det är en EPiServerbaserad lösning som kombinerar gemensam information med de olika förvaltningarna för att underlätta för användarna att hitta relevant information. Intranätet (eller hemsidan som du ju faktiskt egentligen är frågan om ) innehåller även flera funktioner för personalisering för att användaren själv ska kunna styra hur innehållet presenteras på intranätet.

Det var ett givande arbete för oss på webbyrån. Intranät är ofta mer komplicerade än vanliga hemsidor och det ställer större krav på oss leverantörer.

Taggar

EPiServer,Intranät,Webbutveckling,Webbdesign

Intranät, hemsida eller en app? Vi är en webbyrå som kan leverera det mesta.

Behöver du hjälp med ett intranät som Huddinge? Eller är du ute efter en professionell hemsida? Eller kanske en app för Android och IOS? Vi är en webbyrå med lång erfarenhet och bred kompetens. Skulle det mot förmodan vara något som vi inte klarar av vet vi vilka du kan vända dig till istället så det lönar sig alltid att slå oss en signal.